Fogalmazás apáról vagy nagyapáról: pályázat gyerekeknek

Beküldve: Hírek

Az én édesapám, illetve Az én nagypapám címmel 10-14 éves magyar gyerekeknek hirdet pályázatot a Perspektíva a Jövőért Alapítvány apák napja alkalmából.

A pályázatnak tartalmaznia kell egy nyilatkozatot a személyes jellegű adatokról (egyebek mellett név, születési év és szülői engedély az adatok publikálhatóságáról). Feladat a szülő/nagyszülő tulajdonságainak leírása, méghozzá az apa/nagyapa nevében szereplő betűk alapján. Emellett másfél oldalas fogalmazást kell készíteni A legszebb élményem édesapámmal/nagyapámmal címmel. A pályázatok beérkezési határideje május 28. - olvasható az alapítvány honlapján.

Az írásokat a Perspektíva a Jövőért Alapítvány 1185. Budapest, Tátra utca 4. címre vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levelezési címre várják azzal a kitétellel, hogy a nyilatkozatban szereplő szülői aláírásnak is szerepelnie kell rajta.

Az első helyezett 10 ezer, a második 6 ezer, a harmadik 3 ezer forintos sportfelszerelési utalványban részesül, a legjobban szereplő pályamunkát publikálják.

Forrás: MTI